Actueel nieuws van De Peperstoep

Nieuws van Huisartsenpraktijk de Peperstoep

Op deze pagina vindt u  nieuws en korte berichten over actuele onderwerpen.
Het kan voorkomen dat er op enig moment geen nieuws is, dan ziet u alleen dit bericht.

Wijzing openingstijden en bereikbaarheid

Wij hebben besloten dat we vanaf 1 april op donderdagmiddag open zullen gaan, en dus ook telefonisch bereikbaar zijn. De balie zal ook geopend zijn. Dit betekent dat u voor spoedgevallen niet meer naar de huisarts in Nederhemert, huisartsenpraktijk van den Dool hoeft en u ook op donderdagmiddag op het spreekuur kunt komen bij de huisarts of praktijkondersteuner. De reden hiervan is dat wij een betere bezetting krijgen en zo een nog betere zorg voor u kunnen verlenen.

De werknemers zullen wel gebruik maken van het overlegmoment en de pauze, dat betekent dat we tussen 12.30 en 13.00 uur alleen bereikbaar zijn voor spoedgevallen.

Nieuws spreekuurorganisatie

Wij vinden het belangrijk dat mensen die dagelijks medicijnen gebruiken ieder jaar een keer op de huisartsenpraktijk gezien worden. Dan is er de kans om eventuele vragen over de ziekte of over de behandeling te bespreken.

De praktijkondersteuner had daar al een belangrijke rol in. Vanaf voorjaar 2023 worden ook de praktijkassistentes daarbij vaker ingeschakeld. De assistente zal u per telefoon benaderen om u uit te nodigen. In de meeste gevallen zult u door de assistente zelf prima geholpen kunnen worden. In sommige gevallen is het wenselijk om door de huisarts zelf gezien te worden. Dat wordt dan ingepland.

Start nieuwe werknemers

Vanaf 1 januari 2023 is onze nieuwe collega Annemieke Mans werkzaam in onze praktijk als doktersassistente. Zij zal ook gaan over de management taken binnen de praktijk

Sinds 1 januari 2023 zijn er ook nieuwe vaste waarneemhuisartsen werkzaam in onze praktijk.

Huisarts Martina Smits is nu werkzaam op twee vaste dagen in de week en zal vanaf april één vaste dag in de praktijk blijven werken.

Huisarts Pim van Bladel start vanaf april met twee vaste werkdagen in de week.

In april start ook onze nieuwe arts in opleiding (AIOS), Anne Keurtjens. Zij zal in de komende maanden ook werkzaam zijn in onze praktijk.

Patiënten stop

Met ingang van 1 maart 2016 hebben wij een patiënten stop en nemen geen nieuwe patiënten aan.