Medewerkers

De huisartsen

A.F. Batterink, BIG nummer 99047151801
B.R. Bruijns, BIG nummer 19066211501

Alle patiënten zijn ingeschreven bij de 2 huisartsen. Dit geeft u de mogelijkheid om per afspraak uw voorkeur voor een van de artsen uit te spreken. Indien mogelijk wordt deze gehonoreerd.

Wel vinden wij het belangrijk dat u voor eenzelfde klacht of probleem zoveel mogelijk door dezelfde arts wordt behandeld.

Waarneemartsen

Op dit moment zijn er verschillende waarneemartsen werkzaam binnen de praktijk. Pim van Bladel en Martina Smits zijn op dit moment onze vaste waarnemers. U zult ook waarneemartsen tegenkomen die invallen. De waarnemers ondersteunen de vaste huisartsen.

Assistentes

Er zijn meerdere praktijkassistentes bij toerbeurt aanwezig op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Zij maken de afspraken voor het spreekuur en behandelen de herhaalrecepten.

Daarnaast verrichten zij ook medische handelingen zoals het verzorgen van wonden, verwijderen van hechtingen, uitspuiten van oren, geven van injecties, maken van uitstrijkjes en het doen van laboratoriumonderzoek.

De assistente heeft dezelfde geheimhoudingsplicht als de huisarts.

Praktijkondersteuners

In de praktijk zijn twee praktijkondersteuners werkzaam.

Carola Zaal, verpleegkundige met specialisatie diabetes mellitus, houdt spreekuur op dinsdag, woensdag en donderdag. Zij begeleidt mensen met een chronische ziekte, zoals suikerziekte, longaandoeningen en hart- en vaatziekten. Haar BIG nummer is 49051864430.

Mirjam van der Veen is praktijkondersteuner in de geestelijke gezondheidszorg. Zij houdt spreekuur op dinsdag en vrijdag en begeleidt mensen met psychische klachten