Corona

Wat zijn de coronaregels in de praktijk?

In verband met het COVID-19 virus hanteren wij diverse maatregelen binnen onze huisartsenpraktijk. Met deze maatregelen willen wij de continuïteit van zorg waarborgen maar ook verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk voorkomen.

Vanwege het belang om de zorg overeind te houden en om kwetsbare mensen te beschermen, vragen wij je om in onze praktijk een mondkapje te blijven dragen. Daarnaast blijven we proberen anderhalve meter afstand te houden. Ook geven onze zorgverleners je geen hand. Dit sluit aan bij de adviezen die de landelijke huisartsenvereniging hierover geeft.

Heb je klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak en reuk? Blijf thuis en maak direct een afspraak voor een test bij een GGD testplaats in de buurt. De test is gratis. Je kunt op de volgende manieren een afspraak maken:

  1. Maak online een testafspraak met je DigiD op coronatest.nl
  2. Bel voor een testafspraak met 0800-1202. Zeven dag per week bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur. Houd je burgerservicenummer (BSN) bij de hand
Medische mondkapjes type IIR - 50 stuks

2e coronaboostervaccinatie

Voor uw 2e coronabooster vaccinatie kunt u terecht bij de GGD in Zaltbommel. Het telefoonnummer hiervan is 0800-7070. U krijgt vanzelf een uitnodigingsbrief via de GGD.

De bronafbeelding bekijken